مراسم جشن شب چله  و كريسمس دانشجويان بين‌الملل مؤسسۀ لغت‌نامۀ دهخدا و مركز بين‌المللي آموزش زبان فارسي دانشگاه تهران برگزار شد.
مراسم جشن شب چله  و كريسمس دانشجويان بين‌الملل مؤسسۀ لغت‌نامۀ دهخدا و مركز بين‌المللي آموزش زبان فارسي دانشگاه تهران، شنبه 30 آذر 1398 در تالار دكتر افشار اين موسسه برگزار شد. دكتر علي درزي، رئيس مؤسسۀ لغت نامۀ دهخدا، ضمن تبريك جشن شب چله و ميلاد حضرت مسيح، درباره جايگاه حضرت مسيح در دين اسلام و اشارات قرآن به حضرت مسيح سخناني ارائه كرده و از حضور فعال فارسي آموزان دهخدا براي مشاركت در اجراي برنامه‌هاي اين جشن تشكر و قدرداني كرد.
در اين برنامه با اجراي دكتر فرنوش طاهرلو از مدرسان مركز، قرائت قرآن توسط يوسف رشاك(عراق) و شعر خواني حافظ و سعدي توسط اليزاوتا ببروسكايا(روسيه) و الكساندرا پلشكوا(روسيه)انجام گرديد.  اجراي موسيقي ايراني و قطعات محلي كشورهاي روسيه و ونزوئلا بخش ديگري از برنامه بود كه توسط رونان گراندادم(فرانسه)، اليسا توئلدو(ونزوئلا)،‌ آلينا گربنيكوا(روسيه)، پولينا گرديوا(روسيه)، يوليان فيشر(آلمان)، مهناز بيگي(ايران) و سنتورنوازي توسط دكترتاني ماساتو(استاد اتنوموزيكولوژي دانشگاه كوبه ژاپن) برگزار گرديد. ارائه مطلب خوشنويسي ايراني توسط يوهانگ وانگ(چين) و خاطره‌خواني عمر الياك(تركيه) بخش‌هاي ديگر اين برنامه بودند. همچنين برگزاري مسابقه شعر خواني با تفال به ديوان حافظ و اهداي گواهي پايان دوره فارسي‌آموزان دوره پيشرفته در انتهاي بخش اول جشن برگزار شد.
در بخش دوم اين برنامه فارسي‌آموزان با آداب و رسوم شب چله در ايران آشنا شدند و پذيرايي مرسوم شب‌چله ايراني از حاضران به عمل آمد. در اين برنامه تعدادي از فارسي‌آموزان بين‌الملل دانشگاه شهيد بهشتي ميهمان اين مراسم بودند.