برگزاری مراسم یلدا، و گرامیداشت پیامبر اکرم (ص) و حضرت مسیح (ع)
همانند سالهای گذشته، در تاریخ 30 آذر 95 جشن میلاد پیامبر اکرم (ص)، میلاد مسیح (ع) و آیین باستانی یلدا برای دانشجویان غیر ایرانی مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی برگزار گردید. در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از قرآن مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران برنامه های متنوعی اجرا گردید که مورد استقبال زبان آموزان قرار گرفت از جمله نماهنگ میلاد مسیح (ع)، نمایش بخش‌هایی از فیلم محمد رسول‌الله ساخته مجید مجیدی، اجرای موسیقی سنتی ایران، مسابقه کلامی و زبانی با حضور دانشجویان فارسی‌آموز در سطوح آموزشی مختلف به زبان فارسی و ... . در جشن یلدا علاوه بر حضور شمار زیادی از زبان‌آموزان غیرایرانی، مدرسان مرکز آموزش زبان فارسی، اعضای هیئت علمی، و نیز مؤلفان لغت نامه بزرگ فارسی استاد دکتر حسن انوری، استاد دکتر غلامرضا ستوده، استاد دکتر رسول شایسته، و ... نیز حضور داشتند و استاد دکتر پگاه خدیش برای دانشجویان درباره پیشینه یلدا در ایران و باورهای ایرانیان در مورد این شب صحبت کردند و استاد دکتر انوری برای دانشجویان غزلی از حافظ خواندند. در پایان مراسم زبان‌آموزان از نمایشگاه جانبی‌ صنایع دستی بازدید کردند و نمونه‌هایی از سنت‌ها و آیین‌های این شب در معرض دید آنان قرار گرفت.