راه‌اندازي آموزش زبان فارسی در بولیواری ونزوئلا
دوره آموزش زبان و ادبيات فارسی، با همكاري رايزني فرهنگي كشورمان در دانشگاه بولیواری ونزوئلا، مجدد راه‌اندازي مي‌شود. به گزارش ادار‌ه‌كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، حسین میرزایی، رايزن فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در کاراکاس، 15 خردادماه ضمن بازديد از دانشگاه بولیواری کاراکاس با رافائل کاسترو، رییس دانشکده زبان‌های خارجه اين دانشگاه، در خصوص راه‌اندازي مجدد زبان و ادبيات فارسي در اين دانشگاه ديدار و گفت‌وگو كرد. کاسترو در سخنان آغازين خود، ضمن معرفی دانشکده زبان‌های خارجه دانشگاه بولیواری گفت: در حال حاضر، 12 زبان خارجی از جمله انگلیسی، آلمانی، پرتغالی، فرانسه، عربی و ... در سطوح مختلف در اين دانشكده تدریس می‌شود. رییس دانشکده زبان‌های خارجه دانشگاه بولیواری به آموزش زبان فارسی به مدت سه ترم در سال‌های 2011 و 2012 با حضور شادرومنش، از اساتيد برجسته زبان و ادبيات فارسي در اين دانشگاه، اشاره كرد. وي ادامه داد: زبان فارسی از موضوعات مورد علاقه مدیریت جدید این دانشگاه نیز، است و درصدد آن هستيم تا ثبت نام جديد اين دوره آموزشي را برای فصل تابستان آغاز كنيم. در ادامه اين ديدار، میرزایی، رايزن فرهنگي كشورمان ضمن تأكيد بر توسعه روابط فرهنگي بين دو كشور، آمادگي اين نمايندگي فرهنگي را براي آموزش زبان فارسی در کاراکاس، اعلام كرد.
سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی 22 خرداد 1396