مشارکت زبان‌آموزان مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی در روز درختکاری
همزمان با روز درختکاری، 15 اسفند، تعدادی از زبان آموزان مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی اقدام به کاشت چند اصله نهال در محوطه باغ موسسه لغت نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی نمودند. در این مراسم که با همکاری شهرداری ناحیه 7 ، منطقه 1 تهران و نیز سرای محله باغ فردوس الهیه برگزار شد جناب آقای مهندس عالی، شهردار ناحیه 7؛ دبیر شورایاری و هیئت امنا، مدیریت و کارکنان سرای محله باغ فردوس الهیه؛ مدیر فضای سبز شهرداری ناحیه 7 و نیز همکاران و مدرسان مؤسسه لغت‌نامه دهخدا نیز حضور داشتند. سال گذشته نیز تعدادی از زبان‌آموزان مرکز که هم اکنون دوره‌های آموزش زبان فارسی را به پایان رسانده و به کشورهایشان بازگشته‌اند با همکاری شهرداری ناحیه 7 و به همت جناب آقای مهندس عالی اقدام به کاشت تعدادی نهال کردند. در مراسم امروز دانشجویان از درخت‌هایی که در سال گذشته کاشته شده بود بازدید کردند. درختکاری در ایران دارای پشتوانه ‌ای تاریخی است. تاریخ نشان می‌‌دهد که ایرانیان باستان در جشن‌های خاصی به درختکاری می‌پرداخته‌اند و خاک و زراعت برایشان احترام آمیز بوده است. مراسم روز درختکاری در ۱۵ اسفند هر سال در کشور برگزار می‌شود و مردم با حضور در فضاهای سبز و نقاط مختلف شهر اقدام به کاشت نهال‌های جوان می‌کنند و به استقبال بهار و سال نو می‌روند. در این روز در مقابل بیشتر فضاهای سبز و دیگر نقاط شهر از سوی شهرداری تهران نهال‌هایی به صورت رایگان در اختیار مردم قرار می‌گیرد.
لینک روزنامه ایران