‎ برگزاری دوره آموزشی 60 ساعته آموزش زبان فارسی برای استاتید و کارکنان دانشگاه سلیمانیه
اتاق ایران در پی درخواست رسمی دانشگاه سلیمانیه از رایزني فرهنگی سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران مبنی بر برگزاری دوره های فارسی ویژه اساتید و کارکنان دانشکده زبانهای خارجی و در راستای گسترش و توسعه آموزش زبان فارسی در سطح استان سلیمانیه، با حمایت این نمایندگی اولین دوره آموزشی زبان فارسی با حضور 15 فراگیر به پایان رسید. در این دوره فراگیران، سطح آغازین زبان فارسی را بر مبنای شیوه آموزشی مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان وابسته به دانشگاه فردوسی مشهد طی مدت 60 ساعت آموزشی فرا گرفتند. شایان ذکر است برگزاری دوره آموزش زبان فارسی توسط موسسات خصوصی آموزش زبان در سطح شهر سلیمانیه و سایر شهرهای اقلیم کردستان با حمایت رایزنی فرهنگی کشورمان در دستور کار قرار داشته و در حال برگزاری است.
منبع: سرکنسول گری جمهوری اسلامی ایران در سلیمانیه ی عراق 9 خرداد 1396