حضور داستان‌نویس و شاعر معاصر، فرشته ساری، در مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی
فرشته ساری، داستان‌نویس و شاعر، در نشستی با حضور زبان‌آموزان فارسی موسسه دهخدا و مرکز بین المللی اموزش زبان فارسی شرکت کرد و با آنان درباره شیوه و درونمایه آثار داستانی خود به گفت وگو پرداخت. در این نشست، که در تالار دکتر معین مؤسسه دهخدا برگزار شد، بیش از پنجاه زبان‌آموز و تعدادی از مدرسان مؤسسه دهخدا حضور داشتند. داستان کوتاه «زمان گمشده» از مجموعه «چهره نگاری دنیا» این نویسنده مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت. دانشجویان و مدرسان حاضر در جلسه که قبلاً این داستان را خوانده بودند، از زوایای مختلف، نکته‌هایی را درباره این داستان طرح کردند. موضوع «زمان»، نوع فضاسازی، شخصیت محوری و منبع الهام داستان از جمله نکاتی بود که مورد بحث قرار گرفت. دانشجویانی که بیشتر در بحث‌ها شرکت کردند، از کشورهای ترکیه، لبنان، سوریه، انگلستان، ایتالیا و فرانسه بودند. گفتنی است که تاکنون از خانم ساری، علاوه بر 7 مجموعه شعر، 6 رمان به فارسی و یک رمان به زبان ایتالیایی منتشر شده است. همچنین تعدادی از داستان‌های کوتاه از دو مجموعه داستان وی به چند زبان اروپایی و آسیایی برگردانده شده است. همچنین این نویسنده، چهار داستان کودک و نوجوان، و یک مجموعه شعر بوریس پاسترناک (زندگی خواهر من است) را از زبان روسی به فارسی ترجمه کرده است. .
گزارش خبرگزاری کتاب ایران
گزارش خبرگزاری ایسنا