حضور استادان دانشگاه سارایوو در مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی
خانم دکتر جنیتا هاوریچ و آقای دکتر منیر درکیچ، استادان کرسی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سارایوو از کشور بوسنی و هرزگوین با رئیس مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار دکتر علی درزی در مورد تاریخچۀ تأسیس مؤسسه دهخدا و نیز مرکز آموزش زبان فارسی، نحوۀ پذیرش فارسی‌آموزان، امکانات و چگونگی تمدید ویزا، آثار چاپ شده در مورد آموزش زبان فارسی در مؤسسه دهخدا، آثار زیر چاپ در این زمینه با مهارت‌های چهارگانه و تألیف لغت‌نامه بزرگ فارسی و حضور استادان متخصص حوزۀ فرهنگ‌نویسی در این مرکز صحبت کردند. استادان دانشگاه سایوو نیز از وجود کرسی زبان و ادبیات فارسی در سطوح کارشناسی تا دکترا در این دانشگاه خبر دادند و در مورد فارسی‌آموختگان این دانشگاه و علاقۀ آنها به زبان فارسی صحبت کردند. در این دیدار در مورد تأسیس دفتر مشترکی با همکاری دو دانشگاه در کشور بوسنی تبادل نظر شد و رئیس مؤسسه دهخدا آمادگی این مؤسسه را برای اعزام مدرس به دانشگاه سارایوو اعلام کرد. همچنین دکتر درزی به آمادگی مؤسسه لغت‌نامه دهخدا برای برگزاری دوره‌های آموزش زبان فارسی همراه با خدمات گردشگری برای فارسی‌آموزان کشور بوسنی و هرزگوین، خارج از تقویم آموزشی مرکز، اشاره کردند. در این دیدار میهمانان مؤسسه دهخدا به علاقه و ارادت مردم کشور خود به شاعر نامدار ایران، مولانا، اشاره کردند و اشعاری به فارسی خواندند و در پایان این دیدار از گنجینه و موزۀ دهخدا و کتابفروشی مؤسسه بازدید کردند و ضمن حضور در کلاس درس فارسی‌آموزان دورۀ پیشرفته با دانشجویان این مرکز به زبان فارسی صحبت کردند؛ دانشجویان نیز از انگیزه‌های خود برای یادگیری زبان فارسی و سفر به ایران سخن گفتند.