بررسي «حماسه رستم و اسفندیار با سودجاتا» در سنگال
«حماسه رستم و اسفندیار با حماسه سودجاتا کیتا»،به همت رايزني فرهنگي جمهوري اسلامي ايران در سنگال بررسي شد. به گزارش اداره‌كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، به مناسبت روز پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت فردوسی، نشست ادبی «مقایسه حماسه رستم و اسفندیار با حماسه سودجاتا کیتا»، 25 ارديبهشت‌ماه به همت رایزنی فرهنگی جمهوري اسلامي ايران و با همکاری دپارتمان زبان، ادبیات و تمدن پارسی در محل سالن اجتماعات نمايندگي فرهنگی كشورمان، برگزار شد. اين نشست ادبي با تلاوت آياتي چند از كلام‌الله مجيد آغاز و با سخنان سید حسن عصمتی، رایزن فرهنگی كشورمان در خصوص ایرانشناسی ادامه يافت. ابراهیم جغبی، دانشجوی کارشناسی ارشد دپارتمان زبان، ادبیات و تمدن پارسی دانشگاه شیخ آنتادیوپ داکار نیز، در سخنانی به معرفی فردوسی و تاریخچه آفرینش شاهنامه پرداخت. پس از آن، بابکر صامبو، دانشجوی دکترای زبان و ادبیات پارسی دانشگاه تربیت مدرس سخنرانی علمی خود را با عنوان «مطالعه مقایسه‌ای حماسه رستم و اسفندیار از شعر فردوسی و حماسه سودجاتا کیتای جبریلِ تامسیر نیان» ارائه كرد. طرح پرسش و پاسخ، سخنراني عبدالکریم سنائی فرخی، استاد دپارتمان زبان فارسی، ارائه نمایی از نقالی، نمایش قطعه‌هایی از موسیقی اصیل ایرانی و اهداي یک جلد کلام الله مجید به هر یک از شرکت‌کنندگان، پایان بخش این نشست ادبي بود.