آموزش زبان فارسي را توسعه مي‌دهيم

استاندار ايالت پنجاب در ديدار با مسئول آموزشي خانه فرهنگ ايران در مولتان پاكستان، از تلاش خود براي توسعه آموزش زبان فارسي در اين ايالت خبر داد. به گزارش اداره‌كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، زاهده بخاري، مسئول آموزش خانه فرهنگ ایران در مولتان با محمد رفيق رجوانه، استاندار ایالت پنجاب پاكستان ديدار كرد. استاندار پنجاب در اين ديدار گفت: ايران كشور همسايه و مسلمان پاكستان است و روابط ديرينه‌اي با ايران داريم. آرزومندم كه روابط فرهنگي و اقتصادي بين دو كشور مسلمان، بيش از گذشته گسترش يابند. وي در ادامه از فعاليت‌هاي فرهنگي و هنري خانه فرهنگ ایران در مولتان قدرداني كرد و گفت: این تلاش‌ها موجب شناخت و آگاهی مردم مولتان از تاریخ و فرهنگ ایران خواهد شد. محمد رفيق رجوانه افزود: علاقه فراوانی به زبان فارسي دارم؛ ولي نمي‌توانم به فارسي صحبت كنم. گرچه کم و بیش متوجه بعضی واژه‌ها و جملات می‌شوم. بر اين اساس اميدوارم كه آموزش زبان فارسي در اين ايالت توسعه يابد و علاوه بر دانشگاه بهاءالدين زكريا، در دانشكده دولتي دخترانه مولتان نیز کرسی زبان فارسي راه‌اندازي شود. در ادامه اين ديدار زاهده بخاري گزارشي در خصوص راه‌اندازي کلاس‌های زبان فارسی در دانشگاه دولتی بهاءالدين زكريا مولتان ارايه داد و در ادامه ضمن تشکر از دیدگاه استاندار ايالت پنجاب به ایران و زبان فارسی، گفت: در گذشته نه چندان دور، زماني در دانشكده دخترانه دولتي مولتان کلاس زبان فارسی داير بود، دانشجویان دختر در انتخاب واحد اختیاری زبان‌های خارجی، زبان فارسی را انتخاب مي‌کردند و آموزش فارسي رونق خوبی داشت. وي ادامه داد: با اين حال مدتی است بنا بر دلایل نامعلوم، آموزش زبان فارسي در دانشكده دخترانه دولتي مولتان تعطيل شده است كه اميدواريم با مساعدت جنابعالي اين روند به حالت قبلي بازگردد. استاندار پنجاب در پايان اين ديدار نسبت به راه‌اندازي آموزش زبان فارسي در دانشكده دخترانه دولتي مولتان قول همكاري داد. بنا بر اين خبر، طبق قوانین دولت پاکستان، استانداران در ایالت‌ها، ریاست عالیه را بر دانشگاه‌های دولتی به عهده دارند و انتصاب و عزل و نصب رؤسای دانشگاه‌ها با نظر استانداران صورت می‌پذیرد.