جشن پیشباز نوروز در مؤسسه لغت نامه دهخدا
جشن پیشباز نوروز در مؤسسه لغت نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی برگزار شد. مراسم پایان دوره هفتم (سال 1395) زبان‌آموزان مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی و استقبال از نوروز با حضور دکتر حاج جباری (مدیر کل دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم)، رئیس امور کنسولی دانشجویان غیر ایرانی، قائم مقام اجرایی جشنواره روز بین‌الملل، دکتر علوی (معاون آموزشی مرکز)، اعضای هیئت علمی، مدرسان و زبان‌آموزان غیر ایرانی مرکز برگزار شد. در این جشن که با هدف معرفی نوروز باستانی و آشنایی دانشجویان با آیین‌های مربوط به آن (خانه‌تکانی، چهارشنبه‌سوری، شال‌اندازی، میر نوروزی، لحظه تحویل سال، سیزده به در و ...) و نیز نکوداشت زبان‌آموزان مرکز برگزار گردید، بیش از 200 زبان‌آموز از کشورهایی چون انگلستان، فرانسه، استرالیا، آلمان، روسیه، چین، ژاپن، لهستان و ... حضور داشتند. دکتر حاج‌جباری در بخش‌هایی از این مراسم ضمن اشاره به کیفیت آموزشی دانشگاه‌های ایران آن‌ها را مطابق با استانداردهای جهانی دانست و آمادگی وزارت علوم را برای پذیرش دانشجویان غیر ایرانی از سراسر دنیا اعلام کرد. خانم دکتر هانا مهر از سخنرانان دیگر این مراسم آداب پیشباز بهار و نوروز را به دانشجویان معرفی کرد. تجلیل از همکار بازنشسته مؤسسه دهخدا و اهدای لوح تقدیر به زبان‌آموزان دوره‌های پیشرفته و عالی بخش دیگری از این مراسم بود. در پایان زبان‌‌آموزان از نمایشگاه صنایع دستی شامل گلیم و جاجیم اصیل ایرانی، فیروزه نیشابور و نیز آثار خوشنویسی بازدید کردند.
گزارش خبرگزاری ایسنا