آغاز سي‌وهشتمين دوره آموزش زبان فارسي در لبنان
منظومه «خسرو و شیرین» نظامی با عنوان ایتالیایی «خسرو و شیرین: عشق و خرد در ایران باستان» توسط دانیِلا مِنِگینی، استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه کافوسکاری ونیز، به زبان ایتالیایی ترجمه و متشتر شده است. به گزارش اداره‌كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، نشست رونمایی از برگردان ایتالیایی منظومه «خسرو و شیرین» نظامی در محل سالن اجتماعات کتابخانه «خانه ترجمه» شهر رم برگزار شد. منظومه «خسرو و شیرین» نظامی با عنوان ایتالیایی «خسرو و شیرین: عشق و خرد در ایران باستان» توسط دانیِلا مِنِگینی، استاد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه کافوسکاری ونیز، به زبان ایتالیایی ترجمه شده و در سال 2017 ميلادي توسط انتشارات «آريله» به چاپ رسیده و با قیمت 24 یورو روانه بازار نشر ایتالیایی زبان شده است.
تلخیص منبع: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی 13 خرداد 1396