امضاي توافقنامه آموزش زبان فارسي با دانشکده دکن پوناي هند
امضاي توافقنامه آموزش زبان فارسي با دانشکده دکن پوناي هند توافقنامه دوجانبه آموزش زبان و ادب فارسي در دانشکده دکن پونا به امضاي ريیس خانه فرهنگ جمهوري اسلامي ايران در بمبئي و ريیس دپارتمان زبان‌شناسی اين دانشکده، رسيد. به گزارش اداره‌كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، مهدی زارع‌بی‌عیب، ريیس خانه فرهنگ جمهوري اسلامي ايران در بمبئي ضمن حضور در دانشکده دکن پونا (یکی از معتبرترین دانشکده‌های ایالت مهاراشترا) با شایلندرا موهان، ريیس دپارتمان زبان‌شناسی اين دانشکده ديدار و در خصوص پیشینه کهن زبان فارسی در شبه قاره هند گفت‌وگو كرد. آمادگي خانه فرهنگ كشورمان جهت آموزش زبان فارسي در هند زارع‌بي‌عيب، ريیس خانه فرهنگ كشورمان طي سخناني، گفت: فارسی، زباني شیرین و یادگیری آن بسیار آسان است و علاوه بر آن، برای چندین قرن زبان رسمی شبه قاره هند بوده است. وي ضمن اعلام آمادگي خانه فرهنگ كشورمان جهت آموزش زبان فارسي در هند اظهار كرد: امروزه بسیاری از علاقمندان خواهان یادگیری این زبان به صورت آکادمیک هستند؛ خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران آمادگي برگزاری دوره‌های زبان فارسی در دانشکده، دانشگاه و مؤسسات آموزشی را دارد.
منبع: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی 2 خرداد1396