حضور دانشجویان غیر ایرانی مؤسسه لغت نامه دهخدا در اردوی فرهنگی استان گیلان
اردوی فرهنگی دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه‌های تهران به سرپرستی سازمان دانشجویان غیر ایرانی و به میزبانی دانشگاه گیلان از تاریخ پنجشنبه 10/2/1394 لغایت شنبه 12/2/1394 برگزار شد. برنامه روز اول اردو بازدید از دانشگاه گیلان و شهر رشت و همچنین موزه میراث روستایی گیلان بود و در روز دوم شرکت‌کنندگان به بازدید از شهر لاهیجان و زیبایی‌های طبیعت اطراف آن پرداختند و از تله کابین لاهیجان هم لذت بردند. قایق‌سواری و بازدید از تالاب انزلی نیز از برنامه‌های روز دوم بود که بسیار مورد توجه دانشجویان قرار گرفت. برنامه روز پایانی اردو بازدید از شهر تاریخی ماسوله، معماری منحصر به فرد آن و سبک زندگی مردم آنجا بود و موزه و بازار سنتی آن نیز مورد بازدید قرار گرفت. مراسم اختتامیه اردو با اجرای برنامه‌های فرهنگی هنری در دانشگاه گیلان با حضور مسئولان سازمان دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار شد. در این اردو 30 نفر از دانشجویان مؤسسه لغت‌نامه دهخدا نیز شرکت داشتند.