حضور خانم فریبا وفی در موسسه دهخدا
داستان نویس محبوب معاصر خانم فریبا وفی در تاریخ 17 آبان 94 در کلاس درس دانشجویان فارسی آموز مرکز آموزش زبان فارسی حضور یافت. در این جلسه دانشجویان از ملیت های مختلف ضمن معرفی خود از ایشان در مورد سبک نویسندگی ایشان، آثار چاپ شده، اثرپذیری این نویسنده از نویسندگان دیگر، مشکلات نویسندگی، تاثیر شخصیت های واقعی در داستانهای ایشان و غیره پرسش هایی کردند و خانم وفی به این پرسشها پاسخ دادند. همچنین در مورد مجموعه داستان در راه ویلا که همه دانشجویان از قبل آن را خوانده بودند بحث و گفتگو شد.
خانم فریبا وفی در بهمن سال ۱۳۴۱ در تبریز به دنیا آمد. تاکنون داستانهای زیادی از این نویسنده به چاپ رسیده است.
    مجموعه داستان
    • ۱۳۷۵ - در عمق صحنه. نشر چشمه.
    • ۱۳۷۸ - حتی وقتی می‌خندیم. نشر مرکز.
    • ۱۳۸۷ (میلادی) - در راه ویلا. نشر چشمه.
    • ۱۳۸۹ (میلادی) - همه ی افق . نشر چشمه.
    رمان
    • ۱۳۸۱ - پرنده من. نشر مرکز.
    • ۱۳۸۲ - ترلان. نشر مرکز.
    • ۱۳۸۴ - رویای تبت. نشر مرکز.
    • ۱۳۸۶ - رازی در کوچه‌ها. نشر مرکز.
    • ۱۳۸۹ (میلادی)- ماه کامل می شود . نشر مرکز
    • ۱۳۹۲ -" بعد از پایان ". نشر مرکز
    جوایز
    • ۱۳۸۱ - رمان پرنده من - جایزه بهترین رمان سال ۱۳۸۱
    • ۱۳۸۲ - رمان پرنده من - جایزه سومین دوره جایزه هوشنگ گلشیری
    • ۱۳۸۲ - رمان پرنده من - جایزه دومین دوره جایزه ادبی یلدا شده‌است
    • ۱۳۸۲ - رمان پرنده من - از سوی بنیاد جایزه ادبی مهرگان و جایزه ادبی اصفهان مورد تقدیر واقع گشته ‌است.
    • ۱۳۸۵ - رمان رویای تبت. جایزه بهترین رمان دوره ششم جایزه هوشنگ گلشیری به همراه چهار درد، نوشته منیرالدین بیروتی