گرامیداشت فردوسی در بلغارستان برگزار می‌شود

آيين گرامیداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، شاعر حماسه‌سرا و بلندآوازه ایرانی، 25 ارديبهشت‌ماه جاري در بلغارستان برگزار می‌شود. به گزارش اداره‌كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، آيين گرامیداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، شاعر حماسه‌سرا و بلندآوازه ایرانی 25 ارديبهشت‌ماه جاري به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بلغارستان و با همکاری مرکز توسعه همکاری‌های علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و کتابخانه ملی بلغارستان در محل کتابخانه ملی بلغارستان، برگزار می‌شود. در این نشست که جمعی از اساتید ایرانی و بلغاری، دانشجویان زبان فارسی، دوستداران فرهنگ، زبان و تاریخ ایران حضور مي‌يابند، خانم روادبه شاه‌حسینی، استاد ادبیات دانشگاه پیام نور و نورائی، استاد تاریخ دانشگاه اصفهان در خصوص شاهنامه و حکیم ابوالقاسم فردوسی به ايراد سخنراني مي‌پردازند. در بخش پایاني این نشست نیز، از خانم هاجر فیوضی و رضا مهراز، اساتید پيشين دانشگاه صوفیه و از مترجمان و نویسندگان ایرانی‌تبار بلغاری به پاس خدمات چندین ساله آنان تجلیل به عمل مي‌آيد.