سمینار ابوالقاسم فردوسی در بنگلادش برگزار مي‌شود
سمینار ابوالقاسم فردوسی، طي روزهاي 26 و 28 اردیبهشت‌ماه به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بنگلادش، برگزار مي‌شود. به گزارش اداره‌كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، سمینار حکیم ابوالقاسم فردوسی و پاسداشت زبان فارسی، طي روزهاي 26 و 28 اردیبهشت‌ماه به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و با مشارکت بخش زبان و ادبیات فارسی دانشگاه‌های راجشاهی و داکا برگزار مي‌شود. در مراسم، رییس دانشگاه داكا و معاون وی، سفیر جمهوری اسلامی ایران، رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی، رایزن فرهنگی كشورمان، استادان زبان فارسی و شخصیت‌های علمی، فرهنگی و مترجمین زبان فارسی، سخنرانی و مقالات خود را درباره موضوعات مرتبط با پژوهش، ترجمه و نشر و وضعیت زبان فارسی در حال حاضر در بنگلادش ارائه خواهند كرد. همچنين، از تجهیزات نصب شده آزمایشگاه زبان در بخش فارسی دانشگاه داکا که فاز اول آن با بودجه بنیاد سعدی تکمیل شده، رونمایی و توسط رییس دانشگاه داکا و سفیر جمهوري اسلامي ایران افتتاح خواهد شد. اين سمينار با حضور اساتيد و نخبگان دو كشور در دانشگاه راجشاهی برگزار و مقالاتي درباره وضعیت زبان فارسی ارائه خواهد شد.