بزرگداشت فردوسی در ارمنستان
تجليل از شاعر حماسه‌سرای ایرانی در ارمنستان ‌ مراسم تجليل از حكيم ابوالقاسم فردوسي، شاعر نامی و حماسه‌سرای بزرگ ایرانی، روز گذشته به همت رایزنی فرهنگی جمهوري اسلامي ايران در ارمنستان، برگزار شد. به گزارش اداره‌كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، به همت رایزنی فرهنگی جمهوري اسلامي ايران و با همكاري کرسی ایرانشناسی دانشگاه دولتی ایروان، آيين بزرگداشت حكيم ابوالقاسم فردوسي، شاعر نامی و حماسه‌سرای بزرگ ایرانی طي روز سه‌شنبه، 26 ارديبهشت‌ماه با حضور و سخنراني مجید مشكي، رایزن فرهنگی كشورمان و جمعي از اساتيد و دانشجويان در ارمنستان، برگزار شد. وارطان وسکانیان، ريیس کرسی ایرانشناسی دانشگاه دولتی ایروان طي سخناني، برگزاری نشست علمی جهت تجلیل از مقام فردوسی را کاری مؤثر و مهم توصیف و جایگاه شاهنامه را در میان دیوان شعرای ایرانی، ویژه و برجسته ارزیابی كرد.