تجليل از فارسي‌آموزان مدرسه فارابی وین
فارسي‌آموزان مدرسه فارابی وین از سوي رایزنی فرهنگی جمهوري اسلامي ايران در اتريش، تجليل شدند. به گزارش اداره‌كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، جشن پایان دوره فارسی‌آموزان مدرسه فارابی وین، طي روز شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه با حضور مدیران و معلمین این مجتمع آموزشی و اولیای دانش‌آموزان و با همكاري رایزنی فرهنگی جمهوري اسلامي ايران در اتریش، برگزار شد. در این دوره 9 ماهه، 85 تن از فارسی‌آموزان در مقطع سنی کودک و نوجوان در شش سطح مختلف به یادگیری زبان فارسی، پرداختند. رحمانی، مدیر مجتمع فارابی به فارسی‌آموزان به جهت موفقیت در گذراندن این دوره آموزشی تبریک گفت و از رایزنی فرهنگی كشورمان، تقدیر و تشکر کرد. تجليل از فارسي‌آموزان، اجرای سرود، دکلمه و تئاتر توسط فارسی‌آموزان از دیگر برنامه‌هاي این مراسم بود.