گزارش برگزاري كلاس آموزشي زبان فارسي در بخش مؤسسه مطالعات تمدن آسيايي و باستان شناسی- دانشگاه قائداعظم- اسلام آباد

راه اندازی آموزش زبان فارسي به همت و تلاش رايزني فرهنگي ج.ا.ايران در اسلام آباد از ابتدای سالجاری (1396هجری شمسی) در محل مؤسسه مطالعات تمدن آسيايي دانشگاه قائداعظم آغاز شد و بدینوسیله بار ديگر زبان فارسي بعنوان يكي از مواد درسي دانشجويان كارشناسي ارشد و مقطع دكتري اين مؤسسه شناخته شد و علاوه بر آموزش زبان فارسی ، به دوره های تاریخی وتمدنی ایران نیز پرداخته شده و درهر کلاس زمانی برای پرسش وپاسخ بین دانشجویان واستاد درنظر گرفته شده است، این حرکت، گام بسيار ارزنده ای براي پژوهشگران، محققان تاريخ و تمدن، فرهنگ و نیز باستان شناسان برای آشنایی عمیق با تاريخ و تمدن غني ايران است که با توفیق الهی برداشته شد. كلاس ها در سالن گروه ”تمدن آسيائي“ دانشگاه ودو روز در هفته { روزهاي چهارشنبه و پنجشنبه } از ساعت يازده تا ساعت 13 بعد از ظهر تشكيل مي شود. تدريس زبان فارسي در اين دوره برعهده آقای دكتر علي ابوتراب ازهمکاران رایزنی فرهنگی بوده كه در گذشته نيز در بخش تاريخ اين دانشگاه سابقه تدريس دارند . ارتباط علمي، آموزشي و پژوهشي با دانشگاه مذكور به دليل داشتن رتبه اول رنکینگ علمی آموزشی دانشگاههای پاکستان حائز اهميت مي باشد. شايان ذكر است اين كلاس آموزشي باحضور 27 دانشجوي مقطع كارشناسي ارشد و 5 دانشجو مقطع دكتري تشکیل یافته است. علاوه بر دانشجويان بخش تمدن آسیایی از بخش هاي ديگر دانشگاه نيز دانشجويان علاقه مند در اين دوره شركت مي نمايند.