جشن پایان دوره زبان آموزان مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی (تابستان 95)
در تاریخ 27 مرداد 95 جشن پایان دورۀ زبان آموزان مؤسسه لغت نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی برگزار شد. در این مراسم که با موضوع سینمای عباس کیارستمی برگزار گردید، منتقد سینما، روبرت صافاریان حضور داشت و برای دانشجویان از سینمای ایران و نقش کیارستمی سخن گفت و فیلم‌های این فیلمساز برجسته را مورد نقد و بررسی قرار داد. در این برنامه دو فیلم نسبتاً کوتاه از کیارستمی به نمایش درآمد. دکتر سعیدآبادی، معاون بین‌الملل پردیس دانشگاهی کیش دانشگاه تهران نیز میهمان مؤسسه دهخدا بود و از امکانات پردیس کیش و چگونگی ادامۀ تحصیل دانشجویان غیرایرانی در این واحد دانشگاهی برای ایشان سخن گفت. همچنین در این مراسم از دانشجویان دورۀ پیشرفتۀ آموزش زبان فارسی با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد. در پایان، زبان آموزان از نمایشگاه جانبی صنایع دستی که به همین مناسبت دایر شده بود، بازدید کردند. مرکز آموزش زبان فارسی سالانه پذیرای بیش از 2000 فارسی‌آموز است و در پایان هر دوره برای زبان‌آموزان جشن پایان دوره با موضوعی خاص و با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با فرهنگ، هنر، زبان و ادبیات ایران‌زمین برگزار می‌کند.
این خبر در تارنمای اطلاع رسانی خبرگزاری دانشجویان نیز درج گردیده است.