حضور مدیر بخش آموزش زبان فارسی دانشگاه ادینبرو در موسسه
دکتر نسیم پاک‌ شیراز، مدیر بخش آموزش زبان فارسی دانشگاه ادینبرو، در تاریخ 5 آبان 95 با دکتر علی درزی، رئیس مؤسسه لغت‌نامه دهخدا، دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار خانم دکتر پاک شیراز از شیوه تدریس و کیفیت آموزش زبان فارسی به فارسی‌آموزان غیرایرانی در مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز آموزش زبان فارسی قدردانی کردند و برای اعزام دانشجویان بیشتر به این مرکز تمایل نشان دادند. در این دیدار دو طرف در مورد امکانات رفاهی و وضعیت خوابگاه‌های دانشگاه تهران بحث و گفتگو کردند. ریاست مؤسسه دهخدا در این دیدار برای ایجاد دوره‌هایی، خارج از زمان‌های تعیین شده در مؤسسه دهخدا، برای فارسی‌آموزان دانشگاه ادیبرو اعلام آمادگی کرد. همچنین در مورد راه‌های ارسال کتاب‌های آموزش زبان فارسی مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی مؤسسه دهخدا به دانشگاه ادینبرو تبادل نظر شد.