برگزاري پايان دوره آموزش زبان فارسی در دهلي‌نو
دوره آموزش زبان و ادبيات فارسی با حضور علی دهگاهی، رایزن فرهنگی جمهوري اسلامي ایران در دهلي‌نو پايان يافت. به گزارش اداره‌كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، آيين اختتاميه دوره آموزش زبان فارسی، هفتم ارديبهشت‌ماه با حضور علی دهگاهی، رایزن فرهنگی جمهوري اسلامي ایران، جعفری، ريیس بخش تاریخ دانشگاه دهلی‌نو، فاروقی و شیرین معصومی، از اساتيد اين مركز و جمعي از فارسی‌آموزان در محل بخش تاریخ دانشگاه دهلي‌نو برگزار شد. دهگاهی در سخنان خود، ضمن خیرمقدم به فارسی‌آموزان گفت: برای دانشجویان تاریخ، یاد گرفتن زبان فارسی بسیار لازم است چراکه منابع اولیه تاریخ شبه قاره هند، به زبان فارسی است و محققان بايد با زبان و ادبیات فارسی آشنا باشند. وی در ادامه، افزود: یادگیری زبان جدید پنجره‌ای به دنیا باز می‌کند و ما را با فرهنگ، اندیشه و طرز تفکر مردم آن منطقه آشنا می‌کند. بنابر اعلام اين خبر، در بخش پاياني اين مراسم، به 22 تن از فارسی‌آموزان سطح دو، گواهینامه قبولي اعطاء شد. .