بازديد هيأت دانشگاه بلگراد از مؤسسه لغت نامه دهخدا
در روز شنبه 4/2/96 مؤسسه لغت نامه دهخدا ومرکز بین المللی آموزش زبان فارسی میزبان هیأتی بلند پایه از دانشگاه بلگراد بود . این هیأت شامل دکتر لیلیانا مارکوویچ رئیس دانشکده فیلولوژی دانشگاه بلگراد بهمراه پنج تن از اساتید این دانشگاه از جمله مشاور وزیر علوم این کشور و نیز جناب آقای رخشنده رئیس مرکز توسعه همکاریهاریهای علمی و دانشگاهی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با دکتر علی درزی رئیس مؤسسه لغت نامه دهخدا و دکتر سید محمد علوی معاون آموزشی این مؤسسه دیدار و گفتگو کردند .
خانم دکتر مارکوویچ ضمن یادآوری قدمت 290 ساله دانشگاه بلگراد به آموزش 34 زبان خارجی ، از جمله فارسی در این دانشگاه اشاره کردند . ایشان تعداد زبان آموزان فارسی در این دانشگاه را بالغ بر 150 تن بر شمردند و خواستار امضاء تفاهم نامه ای با مؤسسه لغت نامه دهخدا و مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جهت همکاری در تأسیس کرسی زبان و ادبیات فارسی در این دانشگاه شدند . در خاتمه هیأت اعزامی دانشگاه بلگراد از دو کلاس آموزش زبان فارسی و نیز گنجینه مرحوم علامه دهخدا بازدید بعمل آوردند. .