جشن فراگیری زبان فارسی در ارمنستان
جشن فراگیری زبان فارسی در ارمنستان به همت رایزنی فرهنگی کشورمان و با حضور دانش آموزان و اساتید مدارس فارسی آموز ارمنستان، طی مراسمی دانش آموزان ارمنستان یادگیری زبان فارسی را جشن گرفتند. به گزارش اداره‌كل روابط عمومي و اطلاع‌رساني سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي، در این مراسم که هم زمان با پایان سال تحصیلی در کتابخانه ی کودکان و نوجوانان ارمنستان برگزار شد، دانش آموزان مدارس فارسی آموز؛ برنامه های متنوعی چون تئاتر، دکلمه، سرود خوانی و شعر خوانی به زبان های فارسی و ارمنی اجرا و از یادگیری زبان و ادبیات فارسی ابراز خرسندی و شادی کردند. در این مراسم مجید مشکی رایزن فرهنگی کشورمان در ارمنستان ضمن سخنان کوتاهی یادگیری زبان فارسی را موجب گشوده شدن افقی روشن در زندگی نسل آینده ارزیابی کرد و به فارسی آموزان مدارس ارمنستان جهت کسب موفقیت در یادگیری زبان شیرین فارسی تبریک گفت. در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر از تلاش های مدیران و معلمان مدارس فارسی آموز تقدیر بعمل آمد و جوایز دانش آموزان برگزیده در المپیاد اخیر به آنان اهداء گردید. بنابر اعلام این خبر، 14 مدرسه در ارمنستان بیش از 1700 دانش آموز زبان فارسی را آموزش می دهند.
منبع: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی 7خرداد1396