حضور فرخنده آقایی، داستان نویس معاصر ایران، در مؤسسه لغت نامه دهخدا
به نقل از روابط عمومی مؤسسه لغت‌نامه دهخدا، خانم فرخنده آقایی در جمع دانشجویان غیر ایرانی مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی حضور یافت و در مورد آثار داستانی خود با آنان بحث و گفتگو کرد. در این نشست حدود 70 نفر از فارسی‌آموزان دوره‌های میانی و پیشرفته، که در مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی به یادگیری زبان فارسی مشغول هستند، حضور داشتند و داستان کوتاه لاک‌پشت من از این نویسنده را به زبان فارسی تحلیل و بررسی کردند و درباره نمادها و نشانه‌های موجود در این داستان و سایر داستان‌های نویسنده با او گفتگو کردند. همچنین آقایی درباره سبک نویسندگی خود، چگونگی برخورد با موضوعات و سوژه‌های داستانی و نحوه شکل‌گیری داستانهایش با دانشجویان صحبت کرد.
آقایی برنده دوره هفتم جایزه منتقدان و نویسندگان مطبوعاتی شده است. او در سال ۱۳۵۸ از دانشگاه الزهرا در رشته مدیریت اداری دانشنامه لیسانس و در ۱۳۶۶ از دانشگاه تهران در رشته علوم اجتماعی دانشنامه فوق‌لیسانس گرفت. از ۱۳۶۲ به کار در بانک مرکزی ایران پرداخت. در داستان‌هایش بیشتر به مسائل و مشکلات زنان طبقه متوسط شهری می‌پردازد.
از جمله آثار او می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
مجموعه داستان
• ۱۳۶۶ - تپه‌های سبز