نشست بين المللي «نيچه و جهان ايراني» در مؤسسه لغت نامه دهخدا
درصبح و عصر روز يكشنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ نشست بين المللي «نيچه و جهان ايراني» با مديريت دكتر حامد فولادوند، و با حضور استاداني مانند دكتر كريم مجتهدي، دكتر داريوش شايگان، چند تن از استادان اروپايي و ايراني، و شمار بسيار زيادي از علاقه مندان حوزه‌هاي فلسفه و ايران شناسي در تالار دكتر افشار مؤسسه دهخدا برگزار شد. اين نشست بين المللي با خيرمقدم دكتر علي درزي، رئيس مؤسسه دهخدا، به استادان و دانشجويان و علاقه مندان حاضر در جلسه آغاز شد. سخنرانان و موضوع سخنراني نشست «نيچه و ايران زمين» به ترتيب از اين قرار بود: فهم و دريافت ازنيجه در ايران (سعيد حنايي كاشاني، دانشگاه شهيد بهشتي)،چهره بندباز در مقدمه كتاب چنين گفت زرتشت ِنيچه (جوليانو كامپيونو، دانشگاه پيزاي ايتاليا)، اخلاق در نزد اسپينوزا و نيچه (مريم قريشي، مؤسسه يونسكوي فرانسه؛ خانم قريشي تبار الجزائري دارد)، لايبنيتز و نيچه (دوريان استور، مدرسه عالي پلي تكنيك پاريس)،نيچه، مولوي و عقلاءالمجانين (مجيد هوشنگي، دانشگاه تربيت مدرس)،نيچه، خيام و بازگشت ازلي (داريوش شايگان)، نيچه و ايران زمين (حامد فولادوند). در اين نشست خلاصه سخنراني‌ها به فارسي و فرانسوي عمدتاً به كوشش دكتر فولادوند براي حاضران ترجمه مي‌شد.