مراسم بزرگداشت علامه دهخدا و دکتر انوری در مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران برگزار می‌شود:

مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مركز بين المللي آموزش زبان فارسي دانشگاه تهران در نظر دارد هفتمين مراسم گرامي‌داشت علامه علي‌اكبر دهخدا و همچنين بزرگداشت دكتر حسن انوري را به پاس پنجاه سال فرهنگ نويسي و همكاري در تأليف لغت‌نامه دهخدا و لغت‌نامه بزرگ فارسي و ديگر خدمات علمي و فرهنگي ايشان در روز دوشنبه هفتم اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۶.۳۰ در تالار دكتر محمود افشار مؤسسه لغت‌نامه دهخدا برگزار كند. در اين مراسم كه با حضور جمعي از فرهيختگان و انديشمندان برگزار مي‌‌شود، دكترمحمدرضا باطني، دكتر سيدمحمد بهشتي، دكتر محمود عابدي و... سخنراني خواهند كرد. همچنين مستند پرتره «شناساي سخن» در مورد دكتر حسن انوري، ساخته منوچهر مشيري رونمايي خواهد شد.