فلسفه نجات در عرفان مولانا
به همت مؤسسۀ لغت نامۀ دهخدا و مركز بين‌المللي آموزش زبان فارسي دانشگاه تهران و به مناسبت هشتم مهرماه - روز بزرگداشت مولوي- نشست فلسفه نجات در عرفان مولانا با حضور و سخنراني استاد كريم زماني برگزار گرديد. آغاز كننده اين برنامه دكتر صالح زماني با اشعاري از مولانا بودند و سپس دكتر درزي رپيس مؤسسۀ لغت نامۀ دهخدا ضمن خير مقدم از برگزاري نشست‌هاي تخصصي فرهنگ و ادب فارسي در موسسه خبر دادند و در ادامه استاد كريم زماني به مدت دو ساعت مطالب خود را بيان كردند. استقبال گرم مخاطبين از برنامه، باعث شد كه علاوه بر مكان اصلي برگزاري برنامه، علاقه‌مندان درمكان ديگري نيز به صورت مدار بسته برنامه نشست را دنبال كنند. لازم به ذكر است با توجه به درخواست‌هاي مكرر، لوح فشرده ديداري و شنيداري اين نشست به زودي از طريق مؤسسۀ لغت نامۀ دهخدا منتشر و در اختيار علاقه‌مندان قرار مي‌گيرد. اين برنامه در تاريخ هشتم مهرماه 1397 در تالار دكتر افشار مؤسسۀ لغت نامۀ دهخدا برگزار گرديد.