شرح و تفسير عاشقانه‌هاي مولانا
در ادامه برگزاري دوره‌هاي شرح و تفسير مثنوي معنوي، دوره: شرح و تفسير عاشقانه‌هاي مولانا در مثنوي معنوي برگزار مي‌شود. در دوره نخست شرح داستان وكيل صدر جهان بخارا توسط دكتر ايرج شهبازي بيان مي‌شود. دكتر ايرج شهبازي عضو هيات علمي دانشگاه تهران و مولف كتاب‌هاي: پيداي پنهان، گنگ گويا، داستان‌هاي مثنوي معنوي، سراي سكوت، سفري بر آسمان كن و ... است. اين دوره از مهرماه 1397، روزهاي دوشنبه هر هفته از ساعت 16 تا 17.30 در موسسه لغت‌نامه دهخدا و مركز بين‌المللي آموزش زبان فارسي دانشگاه تهران برگزار شده و به مدت ۸ هفته ادامه خواهد داشت.

فلسفه نجات در انديشه مولانا
به مناسبت هشتم مهرماه، روزبزرگداشت مولوي، نشست: فلسفه نجات در انديشه مولانا با سخنراني استاد كريم زماني برگزار مي‌شود. استاد كريم زماني مولوي‌شناس برجسته و مولف كتاب‌هاي‌: شرح جامع مثنوي معنوي در شش مجلد، شرح كامل فيه‌مافيه و كتاب بر لب درياي مثنوي معنوي است. اين برنامه روز يكشنبه 8 مهرماه 1397 از ساعت 16.30 در تالار دكتر افشار موسسه لغت‌نامه دهخدا و مركز بين‌المللي آموزش زبان فارسي دانشگاه تهران برگزارمي‌شود. شركت در اين برنامه براي علاقه‌مندان آزاد است.